The picture is beautiful! I could read this title even in French ;>).... we grew rhubarb in Oregon (when we lived there and had a garden)....it is a spring crop and delicious once or twice a year -- stewed with lots of sugar.. or in pie. Only the stems are edible, not the leaves..
La sérénité, c'est important ! J'ai donc choisi la modération des commentaires pour vous éviter de perdre la votre, devant des photos floutées qu'il vous faut cocher pour prouver que vous n'êtes pas un robot. Dîtes-moi si cela marche !
I like this picture.
RépondreSupprimerla comestible oui, celle -ci jamais vue mais très belle en tout cas sous cet angle même si à éviter !
RépondreSupprimeroui! j'adore les tartes du rhubarbe et fraise.
RépondreSupprimerThe picture is beautiful! I could read this title even in French ;>).... we grew rhubarb in Oregon (when we lived there and had a garden)....it is a spring crop and delicious once or twice a year -- stewed with lots of sugar.. or in pie. Only the stems are edible, not the leaves..
RépondreSupprimer